Jumaat, 25 Februari 2011

Berita Terkini

Tajuk: Pameran  Pelancongan Negeri Sembilan
Tarikh  : Isnin 21 Februari 2011
Masa     : 09.00am – 06.00 pm
Tempat: Tiara Beach Resort, Port Dickson
Penganjur : Perbadanan Pelancongan Negeri Sembilan (Tourism Malaysia)
Penglibatan: Semua agensi kerajaan, NGO, Swasta, Persatuan Hotel, Penguasaha Home Stay yang terlibat di dalam industry pelancongan di Negeri Sembilan.

As Equestrian telah diberi peluang  untuk membuat pameran.  Syabas dan tahniah diucapkan kepada Encik Hishamuddin bin Mustafa (Pengerah Tourism Malaysia – Negeri Sembilan) yang memberi kepercayaan bahawa sukan berkuda kelolaan As Equestrian menjadi satu produk baru dalam industry pelancongan yang akan menggalakkan penubuhan Homestay Kampung Sungai Rawa, Lenggeng.  Sambutan sungguh menggalakkan, ramai pengunjung tertarik dengan As Equestrian. Tahniah untuk semua..


 


Tajuk:  Lawatan Rombongan Tourism Malaysia (NS) ke AS Equestrian
Tarikh  : 19 Februari 2011 (Selasa)
Tempat : AS Equestrian Centre, Kg Sg Rawa, Lenggeng
Masa : 10.00 am – 06.00 pm

As Equestrian telah menerima kunjungan dari Tourism Malaysia (NS) yang diketuai sendiri oleh Pengarah dan  beberapa pegawainya. Melihat dan mendengar taklimat berkaitan sukan berkuda di kampong Sg Rawa dan penubuhan projek pembangunan kampong (homestay). Pengarah Tourism Malaysia NS sangat berminat dengan sukan berkuda dan telah mendaftar pakej pembelajaran menunggang kuda. Tahniah diucapkan kepada semua AJK Homestay Kg Sg Rawa yang telah menjayakan program lawatan tersebut.


Tajuk:  Memorandum Persefahaman As Equestrian Dengan Vaterina Negeri Sembilan.
Tarikh  : 24 Februari 2011
Tempat: Jabatan Veterina Negeri Sembilan, Pantai, Negeri Sembilan

As Equstrian telah mendapat tawaran pengendalian pusat latihan berkuda di Veterina NS (Pantai), Pengarahnya telah melawat ke As Equesttian dan mempercayai bahawa As Equestrian mempunyai kemampuan untuk membangunkan pusat latihan berkuda di Pantai.  Tahniah diucapkan kepada semua.

1 ulasan:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    BalasPadam